Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Je begint met het voorverwarmen van de oven op 180 graden Celsius.
- 2Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt tot het bruin is en voeg dan de ui, knoflook, komijn, paprika, zout en peper toe. Kook het geheel tot de ui zacht is en zet dan het vuur uit.
Voor de enchilada-saus
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Zie de bereidingswijze hierboven.
Voor de enchilada-vulling
Aan de slag
- 1Je begint met het voorverwarmen van de oven op 180 graden Celsius.
- 2Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt tot het bruin is en voeg dan de ui, knoflook, komijn, paprika, zout en peper toe. Kook het geheel tot de ui zacht is en zet dan het vuur uit.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten