Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit en leg het in een ingevette quichevorm. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
- 2Verhit de olijfolie of boter in een grote koekenpan. Voeg de ui en knoflook toe en fruit deze glazig. Voeg de plakjes champignons toe en bak tot ze zacht en goudbruin zijn. Voeg vervolgens de spinazie toe en bak tot de spinazie geslonken is en het overtollige vocht is verdampt. Breng op smaak met zout, peper en eventueel nootmuskaat.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten