Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de blokjes wild zwijn toe en bak ze aan alle kanten bruin. Haal het vlees uit de pan en zet het even opzij.
- 2In dezelfde pan, voeg de fijngesneden ui, knoflook, wortels en selderij toe. Bak tot de ui glazig is. Voeg dan de kruidnagels, kaneelstokje en tijm toe. Roer even om de kruiden te laten intrekken in de groenten.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten