Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de bulghur gaar volgens de verpakking en laat afkoelen.
- 2Was de peterselie en maak bosjes van de takjes zodat je ze makkelijk kan snijden. Haal de muntblaadjes los van de takjes en snijd samen met de peterselie (de blaadjes én de steeltjes) heel fijn. Snij ook de lente-ui en groene peper fijn. Snij de tomaten in kleine blokjes.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten