Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Doe de suiker in een grote koekenpan of ovenbestendige pan op middelhoog vuur. Laat de suiker smelten zonder te roeren. Wanneer de suiker volledig gesmolten is en een goudbruine kleur heeft gekregen, voeg je de boter toe. Roer tot de boter volledig is gesmolten en gecombineerd met de suiker. Voeg de kaneel en het snufje zout toe en roer nog eens.
- 2Plaats de appelstukjes in de pan met de snijkant naar beneden. Laat ze ongeveer 5-10 minuten koken in de karamel tot ze zacht worden, maar niet uit elkaar vallen. Haal van het vuur.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten