Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Meng in een grote kom de fijn geraspte zoete aardappel of taro met tapiocameel, suiker en een snufje zout. Kneed het mengsel goed door tot een samenhangend deeg. Als het deeg te droog is, kun je een beetje water toevoegen om het samen te brengen.
- 2Neem kleine hoeveelheden van het deeg en rol deze tussen je handpalmen tot kleine balletjes, ongeveer ter grootte van een kwartelei.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Meng in een grote kom de fijn geraspte zoete aardappel of taro met tapiocameel, suiker en een snufje zout. Kneed het mengsel goed door tot een samenhangend deeg. Als het deeg te droog is, kun je een beetje water toevoegen om het samen te brengen.
- 2Neem kleine hoeveelheden van het deeg en rol deze tussen je handpalmen tot kleine balletjes, ongeveer ter grootte van een kwartelei.