Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Traditionele gevulde courgettes met gehakt, tomaat en rijst
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Was de courgettes en snijd de uiteinden af. Hol de binnenkant uit met een courgetteboor of een kleine lepel, waarbij je een rand van ongeveer 1 cm dik laat. Bewaar het uitgeholde vruchtvlees voor de saus of een ander gerecht.
- 2Blancheer de uitgeholde courgettes ongeveer 1-2 minuten in kokend water. Haal ze eruit en laat ze uitlekken.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Was de courgettes en snijd de uiteinden af. Hol de binnenkant uit met een courgetteboor of een kleine lepel, waarbij je een rand van ongeveer 1 cm dik laat. Bewaar het uitgeholde vruchtvlees voor de saus of een ander gerecht.
- 2Blancheer de uitgeholde courgettes ongeveer 1-2 minuten in kokend water. Haal ze eruit en laat ze uitlekken.