Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
De rode saus
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
- 2Voeg de trostomaten, tomatensaus, oregano, basilicum, zout en peper toe. Laat 20-30 minuten sudderen tot de saus dikker wordt.
De bechamelsaus (optioneel)
Aan de slag
- 1Smelt de boter in een pan op middelhoog vuur.
- 2Voeg de bloem toe en roer 2 minuten.
De Lasagna
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Bak het rundergehakt tot het bruin is.
- 2Voeg de wortel en bleekselderij toe en bak nog 5 minuten. Blancheer de broccoliroosjes kort in kokend water en giet af.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
- 2Voeg de trostomaten, tomatensaus, oregano, basilicum, zout en peper toe. Laat 20-30 minuten sudderen tot de saus dikker wordt.
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Smelt de boter in een pan op middelhoog vuur.
- 2Voeg de bloem toe en roer 2 minuten.
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Bak het rundergehakt tot het bruin is.
- 2Voeg de wortel en bleekselderij toe en bak nog 5 minuten. Blancheer de broccoliroosjes kort in kokend water en giet af.