Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Traditionele Lasagne Bolognese
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het maken van de Bolognese saus. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en voeg de ui, knoflook, wortel en bleekselderij toe. Fruit de groenten tot ze zacht zijn.
- 2Voeg het rundergehakt toe en bak het rul en bruin. Breng op smaak met zout en peper.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het maken van de Bolognese saus. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en voeg de ui, knoflook, wortel en bleekselderij toe. Fruit de groenten tot ze zacht zijn.
- 2Voeg het rundergehakt toe en bak het rul en bruin. Breng op smaak met zout en peper.