Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Basisrecept voor 4 personen
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Rasp de komkommer en knijp het overtollige vocht eruit. Je kunt dit doen door de geraspte komkommer in een schone theedoek te leggen en het water eruit te knijpen.In een kom, combineer de Griekse yoghurt, geraspte en uitgeknepen komkommer, fijngehakte knoflook, olijfolie, azijn of citroensap, en dille. Roer goed.
- 2Breng op smaak met zout en peper. Laat de saus minstens een uur in de koelkast staan voordat je hem serveert, zodat de smaken goed kunnen mengen.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten