Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Meng in een grote kom het rundergehakt met de geraspte ui, knoflook, fijngehakte peterselie, komijn, paprikapoeder, cayennepeper (indien gebruikt), zout en zwarte peper. Kneed het mengsel goed door elkaar tot alle ingrediënten gelijkmatig verdeeld zijn. Laat het mengsel indien mogelijk 30 minuten rusten in de koelkast om de smaken te laten intrekken.
- 2Verdeel het gehaktmengsel in ongeveer 12 tot 16 gelijke porties. Rol elke portie in de vorm van een kleine worst of ovaal. Zorg ervoor dat de Köfte stevig zijn, maar niet te dicht opeengepakt, zodat ze tijdens het koken van binnen goed gaar kunnen worden. Je kan ze met of zonder stokje klaarmaken.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Meng in een grote kom het rundergehakt met de geraspte ui, knoflook, fijngehakte peterselie, komijn, paprikapoeder, cayennepeper (indien gebruikt), zout en zwarte peper. Kneed het mengsel goed door elkaar tot alle ingrediënten gelijkmatig verdeeld zijn. Laat het mengsel indien mogelijk 30 minuten rusten in de koelkast om de smaken te laten intrekken.
- 2Verdeel het gehaktmengsel in ongeveer 12 tot 16 gelijke porties. Rol elke portie in de vorm van een kleine worst of ovaal. Zorg ervoor dat de Köfte stevig zijn, maar niet te dicht opeengepakt, zodat ze tijdens het koken van binnen goed gaar kunnen worden. Je kan ze met of zonder stokje klaarmaken.