Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Breng een grote pan water aan de kook met een snufje zout. Voeg de pasta toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente, meestal ongeveer 10-12 minuten.
- 2Terwijl de pasta kookt, verhit je de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en fruit deze tot het goudbruin is, ongeveer 1-2 minuten. Let op dat de knoflook niet verbrandt.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Breng een grote pan water aan de kook met een snufje zout. Voeg de pasta toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente, meestal ongeveer 10-12 minuten.
- 2Terwijl de pasta kookt, verhit je de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en fruit deze tot het goudbruin is, ongeveer 1-2 minuten. Let op dat de knoflook niet verbrandt.