Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Vegetarische spliterwten spread
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Spoel de groene split erwten af en doe ze in een pan met voldoende water om ze te bedekken. Breng aan de kook en laat ze ongeveer 20-30 minuten sudderen, maar let op dat ze niet te zacht worden. Ze moeten gaar zijn maar nog een beetje bite hebben. Giet ze af en laat ze afkoelen.
- 2Verhit in een pan 1 eetlepel olijfolie. Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en sauteer op middelhoog vuur tot de uien goudbruin en zacht zijn.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Spoel de groene split erwten af en doe ze in een pan met voldoende water om ze te bedekken. Breng aan de kook en laat ze ongeveer 20-30 minuten sudderen, maar let op dat ze niet te zacht worden. Ze moeten gaar zijn maar nog een beetje bite hebben. Giet ze af en laat ze afkoelen.
- 2Verhit in een pan 1 eetlepel olijfolie. Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en sauteer op middelhoog vuur tot de uien goudbruin en zacht zijn.