Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Vichyssoise, een klassieke romige prei soep
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Smelt de boter in een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de gesneden prei toe en zweet deze ongeveer 5 minuten tot ze zacht zijn, maar niet bruin.
- 2Voeg de aardappelblokjes toe en giet de kippenbouillon erbij. Breng het geheel aan de kook, dek af en laat het ongeveer 20 minuten sudderen, of totdat de aardappelen gaar zijn.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Smelt de boter in een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de gesneden prei toe en zweet deze ongeveer 5 minuten tot ze zacht zijn, maar niet bruin.
- 2Voeg de aardappelblokjes toe en giet de kippenbouillon erbij. Breng het geheel aan de kook, dek af en laat het ongeveer 20 minuten sudderen, of totdat de aardappelen gaar zijn.