Krijg gratis toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Wil je meer recepten zien, meld je dan nu gratis aan en krijg toegang tot alle recepten van EerlijkEten!

Heb je al een account? Klik hier om in te loggen

Shortribs
0 min
0 min

Vijf heerlijke manieren om voorgegaarde short ribs te bereiden

Short ribs zijn hartstikke lekker en komen van de onderkant van de ribbenkast van de koe, net boven de borst. Dit stuk vlees is rijk aan vet en bindweefsel, wat het perfect maakt voor gerechten die lekker lang kunnen sudderen.
Deel dit recept met je vrienden:

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten

Producten dit recept:

2024 © Eerlijk Eten