Stamppot
20 min
30 min

Vrolijke andijviestamp met saucijsjes, cashewnoten en zongedroogde tomaatjes

Een frisse stamp, met een crunch van nootjes.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Zout
      snufje
    • Peper
      snufje
    • Aardappelen
      200 g
    • Ui
      0.5 stuks
    • Saucijsje
      stuks
    • Andijvie
      stuks
    • Melk
      25 ml
    • Zongedroogde tomaten
      25 g
    • Cashewnoten
      25 g

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Schil de aardappelen en verdeel deze in gelijke stukken, kook gaar in ongeveer twintig minuten in ruim water met zout.
    • 2
      Pluk de andijvie krop en was deze grondig. droog tussen twee theedoeken of in een slacentrifuge.
    • 3
      Snijd de andijvie in smalle reepjes en doe dit ook met de ui en de gedroogde tomaten. Hak de cashew nootjes fijn en bak vervolgens de saucijzen goudbruin.
    • 4
      Wanneer de aardappelen gaar zijn, deze afgieten en terug in de pan doen. Voeg de andijvie, ui, zongedroogde tomaten en de cashew noten aan de aardappelen toe. Stamp dit met een puree stamper en voeg wat melk toe om het geheel romiger te maken.
    • 5
      Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!
2025 © Eerlijk Eten