Personen
-
+
Ingrediënten
- Zout1 snufje
- Peper1 snufje
- Aardappelen200 g
- Ui0.5 stuks
- Saucijsje1 stuks
- Andijvie1 stuks
- Melk25 ml
- Zongedroogde tomaten25 g
- Cashewnoten25 g
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Schil de aardappelen en verdeel deze in gelijke stukken, kook gaar in ongeveer twintig minuten in ruim water met zout.
- 2Pluk de andijvie krop en was deze grondig. droog tussen twee theedoeken of in een slacentrifuge.
- 3Snijd de andijvie in smalle reepjes en doe dit ook met de ui en de gedroogde tomaten. Hak de cashew nootjes fijn en bak vervolgens de saucijzen goudbruin.
- 4Wanneer de aardappelen gaar zijn, deze afgieten en terug in de pan doen. Voeg de andijvie, ui, zongedroogde tomaten en de cashew noten aan de aardappelen toe. Stamp dit met een puree stamper en voeg wat melk toe om het geheel romiger te maken.
- 5Breng op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!