Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het kruiden van de kipfilets met zout en peper. In een grote braadpan, verwarm wat olijfolie op middelhoog vuur en bak de kipfilets aan beide kanten goudbruin. Haal de kip uit de pan en zet apart.
- 2In dezelfde pan, bak de spekblokjes tot ze knapperig zijn. Haal ze uit de pan en zet apart.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het kruiden van de kipfilets met zout en peper. In een grote braadpan, verwarm wat olijfolie op middelhoog vuur en bak de kipfilets aan beide kanten goudbruin. Haal de kip uit de pan en zet apart.
- 2In dezelfde pan, bak de spekblokjes tot ze knapperig zijn. Haal ze uit de pan en zet apart.