Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Witlof peer carpaccio met een oosterse vinaigrette
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de onderkant van de witlofstronken af en verwijder de buitenste bladeren indien nodig. Snijd de stronken in de lengte doormidden en verwijder de harde kern. Snijd de witlof in dunne reepjes en verdeel deze over vier borden of op een schaal.
- 2Schil de peren en verwijder het klokhuis. Snijd de peren in dunne plakjes en leg deze afwisselend met de witlofreepjes op de borden.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de onderkant van de witlofstronken af en verwijder de buitenste bladeren indien nodig. Snijd de stronken in de lengte doormidden en verwijder de harde kern. Snijd de witlof in dunne reepjes en verdeel deze over vier borden of op een schaal.
- 2Schil de peren en verwijder het klokhuis. Snijd de peren in dunne plakjes en leg deze afwisselend met de witlofreepjes op de borden.