Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Meng in een grote mengkom de patentbloem, suiker, zout en instantgist. Voeg de gesmolten boter, het geklopte ei en het water toe en meng tot een ruw deeg.
- 2Kneed het deeg op een licht met bloem bestoven oppervlak ongeveer 10 minuten met de hand, of gebruik een standmixer met deeghaak voor ongeveer 6-8 minuten, tot het deeg glad en elastisch is.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Meng in een grote mengkom de patentbloem, suiker, zout en instantgist. Voeg de gesmolten boter, het geklopte ei en het water toe en meng tot een ruw deeg.
- 2Kneed het deeg op een licht met bloem bestoven oppervlak ongeveer 10 minuten met de hand, of gebruik een standmixer met deeghaak voor ongeveer 6-8 minuten, tot het deeg glad en elastisch is.