Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Als je verse tuinbonen gebruikt, kook ze dan eerst tot ze zacht zijn. Vervolgens doe je de tuinbonen in een keukenmachine, samen met de ui, knoflook, peterselie, koriander, gemalen komijn, gemalen koriander, cayennepeper (indien gebruikt) en zout. Pureer tot een lekkere dikke pasta.
- 2Voeg het bakpoeder en de bloem toe en meng goed. Het mengsel moet voldoende dik zijn om in balletjes te vormen. Voeg indien nodig meer bloem toe. Blijf ondertussen ook proeven van je mengsel, dit gaat namelijk de smaak worden van je balletjes. Voeg eventueel kruiden of zout toe naar smaak.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten