Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!

Ben je al lid? Klik hier om in te loggen

Vlees
0 min
0 min

Zo maak je de perfecte Ribeye klaar

De ribeye is een heerlijk stuk rundvlees dat wordt gesneden uit de ribsectie, net achter de schouder van de koe. Het is beroemd om zijn indrukwekkende marmering van vet, die het vlees een sappige smaak en malsheid geeft na het bereiden.
Deel dit recept met je vrienden:

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
2024 © Eerlijk Eten