Krijg gratis toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Wil je meer recepten zien, meld je dan nu gratis aan en krijg toegang tot alle recepten van EerlijkEten!
Heb je al een account? Klik hier om in te loggen
Personen
-
+
Ingrediënten
Aan de slag
- 1Zorg ervoor dat de koolvisfilets ontdooit zijn en vrij van graten. Nadat de vis volledig ontdooid is, kun je deze in kleinere stukjes snijden en marineren in het citrussap.
- 2Doe de gesneden koolvis in een mengkom. Voeg het limoensap toe zodat de vis goed bedekt is. Het zuur van de limoen zal beginnen met het 'garen' van de vis. Laat dit ongeveer 15-20 minuten staan, of totdat de vis een ondoorzichtige kleur krijgt en afhankelijk hoe dik je de vis gesneden hebt.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten