Krijg gratis toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Wil je meer recepten zien, meld je dan nu gratis aan en krijg toegang tot alle recepten van EerlijkEten!

Heb je al een account? Klik hier om in te loggen

Vis
20 min
10 min

Zomerse Ceviche van Hollandse Koolvis

Ceviche is een superfris en smaakvol gerecht uit Latijns-Amerika waarbij rauwe vis in citrusvruchtensap wordt gemarineerd. Deze methode 'kookt' de vis zonder hitte, wat zorgt voor een heerlijk zachte textuur en een zure kick.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
2024 © Eerlijk Eten