🚚 Nu: gratis verzending vanaf 99 euro!

Het beste vlees van Nederland

Grasgevoerd natuurvlees van Nederlandse boeren

Waar komt het vlees van EerlijkEten vandaan?

Grasgevoerd natuurvlees van EerlijkEten is afkomstig van kleinschalige boerderijen verspreid over heel Nederland. Ruim 30 boerderijen zijn inmiddels bij ons netwerk aangesloten - en regelmatig breiden we deze groep verder uit.
Voor ons is daarbij het allerbelangrijkst dat de runderen op de boerderij een goed, waardig leven hebben. We zorgen ervoor dat ze alle ruimte hebben en veelvuldig in de wei kunnen rondscharrelen. Kalfjes blijven bij hun moeder, zoals het hoort. En we doen niet aan hormonen, GMO’s of andere toevoegingen.

De voordelen van grasgevoerd natuurvlees

Grasgevoerd natuurvlees is een exclusief rundvleesproduct dat wordt aangeboden door gespecialiseerde boerderijen. Het bevat aanzienlijk hogere voedingswaarden en meer omega-3 vetzuren - essentieel voor de gezondheid van het hart en het verminderen van ontstekingen in het lichaam. Ook helpen Omega-3 vetzuren bij het verbeteren van diverse hersenfuncties en worden ze in verband gebracht met een lager risico op depressie.
Daarnaast bevat grasgevoerd rundvlees meer geconjugeerd linolzuur (CLA), een vetzuur waarvan wordt vermoed dat het lagere kans op kanker met zich meebrengt en vermindering van vetopslag. CLA kan ook helpen bij het verbeteren van de stofwisseling en het ondersteunen van een gezond immuunsysteem.
Grasgevoerd rundvlees is eveneens bijzonder rijk aan antioxidanten zoals vitamine E en bètacaroteen - belangrijk voor de bescherming van cellen tegen schade door vrije radicalen. Bètacaroteen is bovendien cruciaal voor een goede ooggezondheid, een sterk immuunsysteem en een gezonde huid.

Diepgevroren geleverd, voor maximale kwaliteit en houdbaarheid

Bij EerlijkEten hechten wij veel waarde aan de versheid en kwaliteit van elk stukje vlees dat wij leveren.

Ons grasgevoerde vlees wordt zorgvuldig verpakt in een dikwandige piepschuimen box en wordt overladen met droogijs. Droogijs heeft een temperatuur van -79 graden celsius. Hierdoor is het vlees nog diepgevroren als het bij jou aankomt. Wanneer het pakket bij jou thuis wordt bezorgd, is het droogijs grotendeels tot volledig verdampt.

Je kunt het vlees gerust tot een jaar in de vriezer bewaren, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je ervan wil genieten.

Probeer de EerlijkEten Vlees Box

  • Grasgevoerd
  • Nederlandse boeren
  • Geen hormonen
Elke twee weken een nieuwe selectie van het allerbeste premiumvlees, exclusief afkomstig van Nederlandse boeren die zorg dragen voor dierenwelzijn.
Probeer het ook