Pasta
10 min
20 min

Romige Venkel-Paprika Kipspaghetti

Dit heerlijke gerecht combineert de unieke smaak van venkel met knapperige paprika en sappige kipfilet. In een romige saus omhult het perfect gekookte spaghetti, waardoor je binnen 30 minuten een smakelijke en voedzame maaltijd op tafel zet. Ideaal voor een doordeweekse avond.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Venkel
      knol
    • Paprika
      stuks
    • Kipfilet
      300 gram
    • Spaghetti
      250 gram
    • Kookroom
      200 milliliter
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Zout
      theelepel
    • Zwarte peper
      0.5 theelepel
    • Parmezaanse kaas
      50 gram

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 2
      Snijd de venkel en paprika in dunne reepjes.
    • 3
      Snijd de kipfilet in stukjes en bestrooi met zout en peper.
    • 4
      Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipfilet goudbruin.
    • 5
      Voeg de knoflook toe aan de pan en bak kort mee, gevolgd door de venkel en paprika.
    • 6
      Giet de kookroom erbij en laat het geheel sudderen tot de saus iets indikt.
    • 7
      Meng de gekookte spaghetti door de saus en serveer met geraspte Parmezaanse kaas.
2025 © Eerlijk Eten