Burger
10 min
15 min

Rough Cut Special Blend Beefburger

Deze burgers zijn al op smaak gebracht met een heerlijke mix van peper, zout, knoflook en ui, wat zorgt voor een krachtige smaakexplosie. We combineren de burgers met verse veldsla, plakjes tomaat en knapperige radijsjes.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Rought Cut Special Blend Beefburgers
      stuks
    • Sesambroodjes
      stuks
    • Handjevol veldsla
    • Tomaat
      stuks
    • Radijs
      stuks
    • Olijfolie
      eetlepel
    • Mayonaise, mosterd, ketchup (optioneel)

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de tomaat in plakjes.
    • 2
      Snijd de radijsjes in dunne plakjes.
    • 3
      Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
    • 4
      Voeg de beefburgers toe aan de pan en bak ze 5-7 minuten per kant, of tot ze gaar en goudbruin zijn.
    • 5
      Snijd de sesambroodjes doormidden en rooster de snijkanten licht in de pan, een broodrooster of onder de grill tot ze licht goudbruin zijn.
    • 6
      Leg een handvol veldsla of andere groene bladgroente op de onderste helft van elk broodje.
    • 7
      Plaats de gebakken beefburger bovenop de sla.
    • 8
      Leg een paar plakjes tomaat op de burger.
    • 9
      Verdeel de dun gesneden radijsjes over de tomaat.
    • 10
      Voeg eventueel mayonaise, mosterd of ketchup toe naar smaak.
    • 11
      Dek af met de bovenste helft van het broodje.
    • 12
      Serveer de burgers direct, eventueel met een bijgerecht zoals zelfgemaakte frietjes, een frisse salade of gegrilde groenten.

Deze Rough Cut Special Blend Beefburger is een smaakvolle en sappige traktatie. Deze burgers zijn al op smaak gebracht met een heerlijke mix van peper, zout, knoflook en ui, wat zorgt voor een krachtige smaakexplosie. We combineren de burgers met verse veldsla, plakjes tomaat en knapperige radijsjes, geserveerd op een geroosterd sesambroodje.

Peter Eemsing

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

2025 © Eerlijk Eten