Burger
10 min
15 min
Rough Cut Special Blend Beefburger
Deze burgers zijn al op smaak gebracht met een heerlijke mix van peper, zout, knoflook en ui, wat zorgt voor een krachtige smaakexplosie. We combineren de burgers met verse veldsla, plakjes tomaat en knapperige radijsjes.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Rought Cut Special Blend Beefburgers2 stuks
- Sesambroodjes2 stuks
- Handjevol veldsla
- Tomaat1 stuks
- Radijs4 stuks
- Olijfolie1 eetlepel
- Mayonaise, mosterd, ketchup (optioneel)
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de tomaat in plakjes.
- 2Snijd de radijsjes in dunne plakjes.
- 3Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
- 4Voeg de beefburgers toe aan de pan en bak ze 5-7 minuten per kant, of tot ze gaar en goudbruin zijn.
- 5Snijd de sesambroodjes doormidden en rooster de snijkanten licht in de pan, een broodrooster of onder de grill tot ze licht goudbruin zijn.
- 6Leg een handvol veldsla of andere groene bladgroente op de onderste helft van elk broodje.
- 7Plaats de gebakken beefburger bovenop de sla.
- 8Leg een paar plakjes tomaat op de burger.
- 9Verdeel de dun gesneden radijsjes over de tomaat.
- 10Voeg eventueel mayonaise, mosterd of ketchup toe naar smaak.
- 11Dek af met de bovenste helft van het broodje.
- 12Serveer de burgers direct, eventueel met een bijgerecht zoals zelfgemaakte frietjes, een frisse salade of gegrilde groenten.
Deze Rough Cut Special Blend Beefburger is een smaakvolle en sappige traktatie. Deze burgers zijn al op smaak gebracht met een heerlijke mix van peper, zout, knoflook en ui, wat zorgt voor een krachtige smaakexplosie. We combineren de burgers met verse veldsla, plakjes tomaat en knapperige radijsjes, geserveerd op een geroosterd sesambroodje.