Hoofdmaaltijd
10 min
20 min

Pasta met Spinazie en Rundergehakt

Dit heerlijke pastagerecht combineert sappig rundergehakt met verse spinazie en romige Parmezaanse kaas. Binnen 30 minuten op tafel, biedt deze maaltijd de perfecte balans tussen eenvoud en smaakvolle ingrediënten. Ideaal voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Pasta
      200 gram
    • Rundergehakt
      250 gram
    • Spinazie
      150 gram
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Parmezaanse kaas
      50 gram
    • Zout
      snufje
    • Peper
      snufje

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 2
      Verwarm de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak de knoflook tot deze geurig is.
    • 3
      Voeg het rundergehakt toe aan de pan en bak dit rul en gaar.
    • 4
      Voeg de spinazie toe aan de pan en laat deze slinken.
    • 5
      Meng de gekookte pasta door het gehakt-spinazie mengsel.
    • 6
      Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met Parmezaanse kaas voor het serveren.
2025 © Eerlijk Eten