Roerbakgerecht
10 min
20 min

Pittige Shoarma Met Knoflook Mie

Deze pittige shoarma met knoflook mie combineert de rijke smaken van shoarma en oosterse kruiden met een romige knoflooksaus. Het gerecht is eenvoudig te bereiden en zorgt voor een smaakvolle en vullende maaltijd die in slechts 30 minuten op tafel staat. Perfect voor liefhebbers van kruidig eten.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Shoarma
      300 gram
    • Mie
      200 gram
    • Champignons
      150 gram
    • Room
      200 milliliter
    • Rode peper
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Olie
      eetlepels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de mie volgens de instructies op de verpakking en zet apart.
    • 2
      Verhit de olie in een wok en bak de shoarma goudbruin.
    • 3
      Voeg de fijngesneden champignons, rode peper en knoflook toe en bak kort mee.
    • 4
      Giet de room erbij en breng op smaak met sojasaus, laat enkele minuten sudderen.
    • 5
      Meng de gekookte mie door het shoarma-kookmengsel tot alles goed is vermengd.
2025 © Eerlijk Eten