Roerbakgerecht
10 min
20 min
Mediterraanse Kipfilet Met Courgetti en Feta

Geniet van een heerlijke mediterraanse maaltijd die binnen 30 minuten op tafel staat. Deze kipfilet met courgetti en feta zit boordevol smaak en is tevens gezond en licht. Perfect voor een doordeweekse avond als je iets snels op tafel wil toveren.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kipfilet2 stuks
- Courgetti200 gram
- Feta100 gram
- Tomaat2 stuks
- Rode ui1 stuk
- Knoflook2 teentjes
- Olijfolie3 eetlepels
- Oregano1 theelepel
- Zout
- Peper
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de kipfilet in stukjes en breng op smaak met zout, peper en oregano. Snijd de tomaten en rode ui in blokjes en hak de knoflook fijn.
- 2Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en bak de kipfilet in ongeveer 8-10 minuten goudbruin en gaar.
- 3Voeg de rode ui en knoflook toe aan de pan en bak deze 2-3 minuten mee tot de ui zacht is. Voeg vervolgens de tomaten toe en bak nog 2 minuten mee.
- 4Meng de courgetti door het kipmengsel en verwarm alles samen nog eens 3-4 minuten, tot de courgetti zacht is.
- 5Haal de pan van het vuur en verbrokkel de feta over het gerecht voor het serveren.