Pasta
10 min
20 min
Romige Pasta met Shoarma en Paprika

Deze romige pasta met shoarma en paprika combineert de rijke smaken uit het Midden-Oosten met Italiaanse invloeden. In slechts 30 minuten tover je een voedzame maaltijd op tafel, die zowel stromend van de shoarma als de frisse hint van paprika de smaakpapillen verrast. Perfect voor een doordeweekse avond waarbij je toch iets speciaals wil serveren.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Shoarma250 gram
- Champignons150 gram
- Paprika1 stuk
- Pasta300 gram
- Roomkaas100 gram
- Knoflook2 teentjes
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.
- 2Snijd de champignons en paprika in dunne plakjes. Verhit olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
- 3Voeg de shoarma toe aan de pan en bak deze gedurende 5 minuten krokant. Voeg knoflook, champignons en paprika toe en bak voor nog eens 5 minuten.
- 4Roer de roomkaas door de shoarma en groenten tot deze goed gemengd zijn. Voeg de gekookte pasta toe en meng alles goed door.
- 5Breng op smaak met zout en peper. Serveer warm en geniet van je heerlijke romige pasta met shoarma en paprika.