Pasta
10 min
20 min

Romige Pasta met Shoarma en Paprika

Deze romige pasta met shoarma en paprika combineert de rijke smaken uit het Midden-Oosten met Italiaanse invloeden. In slechts 30 minuten tover je een voedzame maaltijd op tafel, die zowel stromend van de shoarma als de frisse hint van paprika de smaakpapillen verrast. Perfect voor een doordeweekse avond waarbij je toch iets speciaals wil serveren.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Shoarma
      250 gram
    • Champignons
      150 gram
    • Paprika
      stuk
    • Pasta
      300 gram
    • Roomkaas
      100 gram
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.
    • 2
      Snijd de champignons en paprika in dunne plakjes. Verhit olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
    • 3
      Voeg de shoarma toe aan de pan en bak deze gedurende 5 minuten krokant. Voeg knoflook, champignons en paprika toe en bak voor nog eens 5 minuten.
    • 4
      Roer de roomkaas door de shoarma en groenten tot deze goed gemengd zijn. Voeg de gekookte pasta toe en meng alles goed door.
    • 5
      Breng op smaak met zout en peper. Serveer warm en geniet van je heerlijke romige pasta met shoarma en paprika.
2025 © Eerlijk Eten