Geroosterde bloemkool met botersaus
Personen
-
+
Ingrediënten
- Roomboter300 g
- Tijm5 g
- Olijfolie, peper, zout1 snufje
- Bloemkool1 stuks
Aan de slag
- 1Smelt de boter zachtjes in een pannetje. Laat niet bruin worden. Voeg tijm, zout en peper en olijfolie toe voor de smaak.
- 2Kook de bloemkool in zijn geheel ongeveer 10 minuten in een ruime pan water.
- 3Doe de bloemkool in een ovenschaal en overgiet met het gesmolten botermengsel.
- 4Doe de ovenschaal in een op 200 graden voorverwarmde oven en overgiet regelmatig met het botervocht dat uit de bloemkool in de ovenschaal loopt.
- 5Laat gedurende ruim een uur goudbruin garen. En klaar!
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten