Roerbakgerecht
10 min
20 min

Snelle Oosterse Roerbak met Aardappel

Een heerlijk snel eenpansgerecht dat je in slechts 30 minuten op tafel hebt staan. De combinatie van knapperige groenten, zachte aardappels en aromatische kruiden zorgt voor een smakelijke ervaring. Dit vegetarische gerecht past perfect in een Oosterse keuken en is ideaal voor een doordeweekse avondmaaltijd.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Chinese kool
      stuk
    • Paprika
      stuk
    • Ui
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Wortel
      stuks
    • Aardappels
      stuks
    • Sojasaus
      el
    • Olijfolie
      el
    • Sesamzaadjes
      el
    • Peper
      tl
    • Zout
      tl

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de Chinese kool, paprika, ui, wortel en aardappels in dunne plakjes.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit de ui en knoflook totdat ze glazig zijn.
    • 3
      Voeg de aardappels toe en bak ze vijf minuten mee.
    • 4
      Doe de Chinese kool, paprika en wortel in de pan en roerbak alles nog tien minuten.
    • 5
      Voeg de sojasaus, peper en zout toe en meng alles goed door elkaar.
    • 6
      Strooi tot slot de sesamzaadjes over het gerecht en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten