Pasta
10 min
20 min

Kleurrijke Pasta Primavera

Deze kleurrijke pasta primavera is een snelle en gemakkelijke maaltijd, gevuld met verse broccoli, tomaten en paprika. Ideaal voor drukke avonden, want je maakt dit gerecht binnen 30 minuten klaar. De smaken zijn fris en de texturen zijn perfect uitgebalanceerd, ideaal voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Broccoli
      stuks
    • Cherrytomaten
      200 gram
    • Paprika
      stuks
    • Penne pasta
      300 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Parmezaanse kaas
      50 gram
    • Basilicum
      handvol
    • Peper en zout
      snufje

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de penne pasta volgens de instructies op de verpakking.
    • 2
      Snijd de broccoli in kleine roosjes, de cherrytomaten doormidden en de paprika in reepjes.
    • 3
      Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de fijngehakte knoflook toe. Bak dit kort aan.
    • 4
      Voeg de gesneden groenten toe en bak ze op middelhoog vuur tot ze zacht zijn.
    • 5
      Meng de gekookte pasta met de gebakken groenten en breng op smaak met peper en zout.
    • 6
      Garneer met geraspte Parmezaanse kaas en vers gescheurde basilicum.
2025 © Eerlijk Eten