Pasta
10 min
20 min
Kleurrijke Pasta Primavera

Deze kleurrijke pasta primavera is een snelle en gemakkelijke maaltijd, gevuld met verse broccoli, tomaten en paprika. Ideaal voor drukke avonden, want je maakt dit gerecht binnen 30 minuten klaar. De smaken zijn fris en de texturen zijn perfect uitgebalanceerd, ideaal voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Broccoli1 stuks
- Cherrytomaten200 gram
- Paprika1 stuks
- Penne pasta300 gram
- Olijfolie2 eetlepels
- Knoflook2 teentjes
- Parmezaanse kaas50 gram
- Basilicum1 handvol
- Peper en zout1 snufje
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de penne pasta volgens de instructies op de verpakking.
- 2Snijd de broccoli in kleine roosjes, de cherrytomaten doormidden en de paprika in reepjes.
- 3Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de fijngehakte knoflook toe. Bak dit kort aan.
- 4Voeg de gesneden groenten toe en bak ze op middelhoog vuur tot ze zacht zijn.
- 5Meng de gekookte pasta met de gebakken groenten en breng op smaak met peper en zout.
- 6Garneer met geraspte Parmezaanse kaas en vers gescheurde basilicum.