Ovenschotel
10 min
20 min

Smeuïge Kalfsworst Casserole

Deze heerlijke en eenvoudige ovenschotel combineert de delicate smaak van kalfsworst met een romige tomatensaus en verse groenten. Perfect voor een snel diner dat binnen dertig minuten op tafel staat en je meeneemt op een culinaire reis naar het hart van de Italiaanse keuken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kalfs hotdog
      stuks
    • Ui
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Tomatenblokjes
      800 gram
    • Spinazie
      300 gram
    • Parmezaanse kaas
      200 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Oregano
      theelepel
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
    • 2
      Snijd de kalfs hotdogs in plakjes en hak de ui en knoflook fijn.
    • 3
      Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook totdat deze glazig zijn.
    • 4
      Voeg de kalfs hotdogs toe en bak deze kort mee.
    • 5
      Roer de tomatenblokjes, oregano, zout en peper erdoor en laat het geheel 5 minuten pruttelen.
    • 6
      Voeg de spinazie toe en laat deze kort slinken.
    • 7
      Giet het mengsel in een ovenschaal, strooi de Parmezaanse kaas erover en bak 10 minuten in de oven.
2025 © Eerlijk Eten