Ovenschotel
10 min
20 min
Smeuïge Kalfsworst Casserole

Deze heerlijke en eenvoudige ovenschotel combineert de delicate smaak van kalfsworst met een romige tomatensaus en verse groenten. Perfect voor een snel diner dat binnen dertig minuten op tafel staat en je meeneemt op een culinaire reis naar het hart van de Italiaanse keuken.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kalfs hotdog8 stuks
- Ui2 stuk
- Knoflook4 teentjes
- Tomatenblokjes800 gram
- Spinazie300 gram
- Parmezaanse kaas200 gram
- Olijfolie4 eetlepels
- Oregano2 theelepel
- Zout2 theelepel
- Peper1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- 2Snijd de kalfs hotdogs in plakjes en hak de ui en knoflook fijn.
- 3Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook totdat deze glazig zijn.
- 4Voeg de kalfs hotdogs toe en bak deze kort mee.
- 5Roer de tomatenblokjes, oregano, zout en peper erdoor en laat het geheel 5 minuten pruttelen.
- 6Voeg de spinazie toe en laat deze kort slinken.
- 7Giet het mengsel in een ovenschaal, strooi de Parmezaanse kaas erover en bak 10 minuten in de oven.