Roerbakgerecht
10 min
20 min

Bulgur met Geroosterde Kip en Groenten

Geniet van een Mediterraanse maaltijd vol smaak in slechts 30 minuten. Malse kip gecombineerd met voedzame bulgur en kleurrijke groenten, gekruid met aromatische kruiden om je smaakpapillen te prikkelen. Deze maaltijd is niet alleen smaakvol, maar ook voedzaam en eenvoudig te bereiden.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Bulgur
      200 gram
    • Kipfilet
      stuks
    • Paprika
      stuk
    • Courgette
      stuk
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Citroensap
      eetlepel
    • Gedroogde oregano
      theelepel
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      0.5 theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de bulgur volgens de instructies op de verpakking en laat het daarna uitlekken.
    • 2
      Snijd de kipfilets in dunne reepjes en marineer ze met olijfolie, knoflook, citroensap, gedroogde oregano, zout en peper.
    • 3
      Snijd de paprika en courgette in blokjes.
    • 4
      Verhit een pan en bak de kip goudbruin en gaar.
    • 5
      Voeg de paprika en courgette toe aan de kip en bak deze tot ze zacht zijn.
    • 6
      Meng de gebakken kip en groenten met de gekookte bulgur en serveer warm.
2025 © Eerlijk Eten