Roerbakschotel
10 min
15 min
Paksoi en Champignon Roerbak

Deze roerbakschotel met paksoi en champignons is een heerlijk lichte maaltijd. Het gerecht is snel te bereiden en barst van smaak door de combinatie van knoflook, gember en sojasaus. Serveer het met gestoomde rijst voor een complete maaltijd.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Paksoi2 stuks
- Champignons250 gram
- Knoflook2 teentjes
- Verse gember1 stukje
- Sojasaus3 eetlepels
- Sesamolie1 eetlepel
- Olie1 eetlepel
- Noedels
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de paksoi in stukken en de champignons in plakjes.
- 2Hak de knoflook en gember fijn.
- 3Verhit de olie en sesamolie in een wok op middelhoog vuur.
- 4Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 minuut.
- 5Doe de champignons erbij en roerbak 3-4 minuten.
- 6Voeg de paksoi toe en roerbak nog eens 3-4 minuten, tot de paksoi geslonken is.
- 7Schenk de sojasaus erbij en roerbak alles nog 2 minuten goed door.