Roerbakschotel
10 min
15 min

Paksoi en Champignon Roerbak

Deze roerbakschotel met paksoi en champignons is een heerlijk lichte maaltijd. Het gerecht is snel te bereiden en barst van smaak door de combinatie van knoflook, gember en sojasaus. Serveer het met gestoomde rijst voor een complete maaltijd.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Paksoi
      stuks
    • Champignons
      250 gram
    • Knoflook
      teentjes
    • Verse gember
      stukje
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Sesamolie
      eetlepel
    • Olie
      eetlepel
    • Noedels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de paksoi in stukken en de champignons in plakjes.
    • 2
      Hak de knoflook en gember fijn.
    • 3
      Verhit de olie en sesamolie in een wok op middelhoog vuur.
    • 4
      Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 minuut.
    • 5
      Doe de champignons erbij en roerbak 3-4 minuten.
    • 6
      Voeg de paksoi toe en roerbak nog eens 3-4 minuten, tot de paksoi geslonken is.
    • 7
      Schenk de sojasaus erbij en roerbak alles nog 2 minuten goed door.
2025 © Eerlijk Eten