Hoofdgerecht
10 min
20 min
Sappige Butcherssteak met Kruidenkorst

Deze heerlijke butcherssteak is eenvoudig en snel klaar te maken. Met een kruidige korst en mals vanbinnen, is het perfect voor een doordeweeks diner. Geschikt voor zowel beginnende koks als ervaren liefhebbers van een goede steak.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Butcherssteak4 stuks
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de grillpan op hoog vuur tot deze goed heet is.
- 2Bestrooi de butcherssteak met zout en versgemalen peper naar smaak.
- 3Leg de steaks in de grillpan en bak ze aan beide zijden ongeveer 4-5 minuten, afhankelijk van de gewenste gaarheid.
- 4Laat de steaks enkele minuten rusten voordat je ze serveert, zodat de sappen zich opnieuw kunnen verdelen.