Roerbakgerecht
10 min
20 min

Sappige Onglet met Paksoi en Gember

Dit gerecht combineert de rijke smaak van onglet de boeuf met verse paksoi en een pittige gember kick. De toevoeging van oestersaus en sojasaus zorgt voor een authentieke oosterse smaakervaring. Binnen 30 minuten zet je een heerlijke complete maaltijd op tafel.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Onglet de Boeuf
      400 gram
    • Sesamolie
      eetlepels
    • Taugé
      200 gram
    • Paksoi
      stuks
    • Oestersaus
      eetlepels
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Gember
      20 gram
    • Rijst
      200 gram
    • Ui
      stuks

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 2
      Snijd de ui en gember fijn, en de paksoi in reepjes.
    • 3
      Verhit de sesamolie in een pan en bak de onglet de boeuf tot medium-rare. Haal het vlees uit de pan en laat het even rusten.
    • 4
      Bak de ui en gember in dezelfde pan tot ze zacht zijn. Voeg de paksoi, taugé, oestersaus en sojasaus toe en roerbak kort.
    • 5
      Snijd de onglet in plakjes en voeg deze toe aan de pan. Meng goed door de groenten.
    • 6
      Serveer het gerecht met de gekookte rijst.
2025 © Eerlijk Eten