Pastagerecht
10 min
20 min
Lamskeftaballetjes met Broccoli-Penne

Geniet van deze snelle en smaakvolle maaltijd waarbij lamskeftaballetjes gecombineerd worden met verse penne en broccoli. De smaken van de Italiaanse keuken komen goed tot hun recht door de kruiden en groenten. Dit gerecht is ideaal wanneer je weinig tijd hebt maar toch iets bijzonders op tafel wilt zetten.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Lamsshoarma300 gram
- Verse Penne200 gram
- Broccoli1 stuks
- Ui1 stuks
- Knoflook1 teentje
- Olijfolie2 eetlepels
- Tomatensaus200 milliliter
- Gedroogde oregano1 theelepel
- Parmezaanse kaas50 gram
- Peper en zout1 snuf
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de verse penne volgens de instructies op de verpakking in ruim kokend water met een snuf zout.
- 2Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes en kook deze 5 minuten mee met de pasta. Giet daarna alles af.
- 3Verhit de olijfolie in een koekenpan. Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en bak dit totdat het glazig is.
- 4Voeg de lamsshoarma toe aan de pan en bak deze rul. Voeg de tomatensaus en gedroogde oregano toe en laat dit 5 minuten sudderen.
- 5Meng de gekookte penne en broccoli door de saus en verwarm alles goed door.
- 6Serveer de pasta met geraspte Parmezaanse kaas en breng op smaak met peper en zout.