Pasta
10 min
20 min

Romige Tagliatelle met Champignon en Kalfslever

Ontdek een verrukkelijke combinatie van kalfslever en champignons in een romige saus geserveerd met tagliatelle. Dit gerecht is ideaal voor een snel en hartig diner dat je binnen een half uur op tafel zet. Afgewerkt met Parmezaanse kaas voor een Italiaanse twist.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kalfslever
      250 gram
    • Ui
      stuks
    • Champignons
      200 gram
    • Tagliatelle
      250 gram
    • Parmezaanse kaas
      50 gram
    • Room
      200 milliliter
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel
    • Knoflook
      teentjes

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking en giet af.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een pan, voeg de fijngesneden ui en knoflook toe en bak tot ze glazig zijn.
    • 3
      Snijd de champignons en kalfslever in plakjes en voeg toe aan de pan met ui. Bak tot de lever goudbruin is.
    • 4
      Voeg de room toe aan het champignon-lever mengsel. Kruid met zout en peper en laat 5 minuten sudderen.
    • 5
      Meng de gekookte tagliatelle door de saus en verwarm kort. Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas voor het serveren.
2025 © Eerlijk Eten