Roerbakschotel
10 min
20 min

Romige Paksoi Noodles met Smaakvolle Twist

Ontdek de verrukkelijke combinatie van paksoi en noodles in een romige saus met een pittige twist. Dit gerecht is perfect voor een snel diner en zit boordevol smaakvolle groenten en zachte noodles. Ideaal voor een doordeweekse avond of een gezellig etentje.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Noodles
      200 gram
    • Paksoi
      stuk
    • Wortel
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Gember
      stuk
    • Kokosmelk
      200 milliliter
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Sambal
      theelepel
    • Olijfolie
      eetlepel
    • Lente-ui
      stengels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de noodles volgens de instructies op de verpakking, giet af en zet opzij.
    • 2
      Snijd de paksoi in reepjes, rasp de wortel, hak de knoflook en gember fijn.
    • 3
      Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en fruit de knoflook en gember.
    • 4
      Voeg de paksoi en wortel toe en bak kort tot ze zacht beginnen te worden.
    • 5
      Doe de kokosmelk, sojasaus en sambal in de pan. Laat het geheel sudderen tot de saus iets is ingedikt.
    • 6
      Meng de gekookte noodles erdoor en verwarm nog een paar minuten door goed te roeren.
    • 7
      Garneer met fijn gesneden lente-ui en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten