Roerbakgerecht
10 min
20 min

Mexicaanse Gehakt en Groente Sizzler

Deze Mexicaanse maaltijd combineert sappig rundergehakt met de frisheid van radijsjes, paprika en uien. Het gerecht zit boordevol smaak, maar is eenvoudig genoeg om binnen 30 minuten op tafel te zetten. Perfect voor een doordeweekse avond waarbij je toch iets bijzonders wilt serveren.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Rundergehakt
      300 gram
    • Rode ui
      stuks
    • Groene paprika
      stuks
    • Komkommer
      stuks
    • Radijsjes
      stuks
    • Taco kruidenmix
      zakje
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Limoensap
      eetlepel
    • Tortilla's
      stuks

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
    • 2
      Voeg het rundergehakt toe en bak tot het bruin is. Voeg de taco kruidenmix toe en roer goed door.
    • 3
      Snijd de rode ui en groene paprika in dunne reepjes en voeg ze toe aan het gehakt. Bak ongeveer 5 minuten.
    • 4
      Snijd de radijsjes en komkommer in dunne plakjes. Voeg ze toe aan de pan en roerbak kort mee.
    • 5
      Haal de pan van het vuur en voeg het limoensap toe. Meng alles goed door elkaar.
    • 6
      Verwarm de tortilla's kort in een droge koekenpan of magnetron.
    • 7
      Serveer het gehakt-groentenmengsel in de verwarmde tortilla's en geniet!
2025 © Eerlijk Eten