Pasta
10 min
20 min

Romige Shoarma Pasta Verrassing

Deze romige shoarma pasta combineert sappige shoarmastukjes met een rijke saus en zachte pasta voor een snelle en bevredigende maaltijd. De combinatie van verse paprika en knoflook geeft het gerecht extra diepte en smaak. Geschikt voor een doordeweekse avond als je iets bijzonders wilt bereiden zonder uren in de keuken te staan.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Shoarmavlees
      300 gram
    • Pasta
      250 gram
    • Rode paprika
      stuk
    • Champignons
      150 gram
    • Knoflook
      teentjes
    • Geraspte kaas
      100 gram
    • Room
      200 ml
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      0.5 theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking en giet af.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan en bak het shoarmavlees op middelhoog vuur tot het gaar is.
    • 3
      Voeg de fijngesneden knoflook, gesneden paprika en champignons toe aan de pan en bak tot de groenten zacht zijn.
    • 4
      Roer de room door de pan, voeg zout en peper toe en laat zachtjes sudderen tot de saus iets dikker wordt.
    • 5
      Meng de gekookte pasta door de saus en bestrooi met geraspte kaas.
    • 6
      Serveer direct en geniet van deze heerlijke romige shoarma pasta!
2025 © Eerlijk Eten