Schotel
10 min
20 min

Mediterrane Groenteschotel met Gehakt

Dit gerecht is een feest aan kleuren en smaken. De combinatie van gehakt met frisse paprika, zachte aubergine en pittige tomaten maakt dit gerecht zowel voedzaam als heerlijk. Het is snel te maken en perfect voor een doordeweekse avondmaaltijd die binnen 30 minuten op tafel staat.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Paprika
      stuks
    • Aubergine
      stuks
    • Tomaten
      stuks
    • Rode ui
      stuks
    • Gehakt
      800 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel
    • Knoflook
      teentjes
    • Italiaanse kruiden
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de paprika, aubergine, tomaten en rode ui in stukjes.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de rode ui met de knoflook kort aan.
    • 3
      Voeg het gehakt toe en bak tot het rul is.
    • 4
      Doe de gesneden groenten erbij en bak voor ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur.
    • 5
      Breng op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden.
    • 6
      Serveer warm, eventueel met een stukje brood aan de zijkant.
2025 © Eerlijk Eten