Roerbakgerecht
10 min
20 min
Sappige Biefstuk met Paksoi en Rode Ui

Dit recept combineert sappige biefstuk met knapperige paksoi en zoete rode uien voor een heerlijke maaltijd. Het is een snel te bereiden gerecht dat Oosterse smaken naar boven haalt, perfect voor een doordeweekse avond. Serveer het met rijst of noedels voor een complete maaltijd.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Biefstuk2 stuks
- Paksoi1 stronk
- Rode ui2 stuks
- Knoflook2 teentjes
- Sojasaus4 eetlepels
- Sesamolie2 eetlepels
- Zonnebloemolie2 eetlepels
- Versgemalen zwarte peper1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de biefstuk in dunne reepjes en marineer deze met sojasaus, sesamolie en zwarte peper.
- 2Verhit zonnebloemolie in een grote wok op hoog vuur en bak de biefstukreepjes snel bruin. Haal uit de wok en zet opzij.
- 3Snijd de paksoi in stukken en de rode ui in halve ringen. Hak de knoflook fijn.
- 4Voeg meer zonnebloemolie toe aan de wok en bak de knoflook en rode ui totdat de ui zacht wordt.
- 5Voeg de paksoi toe en roerbak tot deze net gaar is.
- 6Doe de biefstuk terug in de wok, meng goed en laat nog even meewarmen. Serveer direct.