Roerbakgerecht
10 min
20 min

Sappige Biefstuk met Paksoi en Rode Ui

Dit recept combineert sappige biefstuk met knapperige paksoi en zoete rode uien voor een heerlijke maaltijd. Het is een snel te bereiden gerecht dat Oosterse smaken naar boven haalt, perfect voor een doordeweekse avond. Serveer het met rijst of noedels voor een complete maaltijd.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Biefstuk
      stuks
    • Paksoi
      stronk
    • Rode ui
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Sesamolie
      eetlepels
    • Zonnebloemolie
      eetlepels
    • Versgemalen zwarte peper
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de biefstuk in dunne reepjes en marineer deze met sojasaus, sesamolie en zwarte peper.
    • 2
      Verhit zonnebloemolie in een grote wok op hoog vuur en bak de biefstukreepjes snel bruin. Haal uit de wok en zet opzij.
    • 3
      Snijd de paksoi in stukken en de rode ui in halve ringen. Hak de knoflook fijn.
    • 4
      Voeg meer zonnebloemolie toe aan de wok en bak de knoflook en rode ui totdat de ui zacht wordt.
    • 5
      Voeg de paksoi toe en roerbak tot deze net gaar is.
    • 6
      Doe de biefstuk terug in de wok, meng goed en laat nog even meewarmen. Serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten