Wraps
10 min
10 min

Gevulde wraps met kip, avocado en romig sausje

De combinatie van malse kip, romige avocado en een fris-knoflooksausje maakt elke hap een feestje. Dit recept is niet alleen makkelijk te maken, maar ook verrassend lekker en voedzaam.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Wraps
      stuks
    • Kipfilet
      200 g
    • Avocado
      stuks
    • Crème Fraiche
      eetlepel
    • Mayonaise
      eetlepel
    • Knoflook
      teentje
    • Limoensap
      theelepel
    • Olijfolie
      theelepel
    • Zout en peper naar smaak
    • Verse peterselie

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
    • 2
      Bak de kipblokjes goudbruin en gaar in 8-10 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Haal van het vuur en laat iets afkoelen.
    • 3
      Meng in een kommetje de crème fraîche, mayonaise, knoflook en limoensap.
    • 4
      Roer goed door en breng op smaak met een snufje zout.
    • 5
      Leg de wraps plat en verdeel de kipblokjes en avocadostukjes gelijkmatig over het midden van de wraps.
    • 6
      Lepel een ruime hoeveelheid van het sausje over de vulling.
    • 7
      Vouw de zijkanten van de wraps iets naar binnen en rol ze stevig op. Snijd ze eventueel schuin doormidden.
    • 8
      Serveer de wraps op een bord. Garneer eventueel met verse peterselie of koriander. Je kunt er een beetje extra saus bij doen als dip.

Gevulde wraps met kip, avocado en romig sausje (voor 2 personen) Deze gevulde wraps met kip en avocado zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat perfect is voor een snelle lunch of een lichte avondmaaltijd. De combinatie van malse kip, romige avocado en een fris-knoflooksausje maakt elke hap een feestje. Dit recept is niet alleen makkelijk te maken, maar ook verrassend lekker en voedzaam. Met een bereidingstijd van slechts 20 minuten zet je in een mum van tijd een kleurrijke en smaakvolle maaltijd op tafel.

Peter Eemsing

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

2025 © Eerlijk Eten