Roerbak
10 min
15 min

Snelle Paprika en Broccoli Roerbak

Deze snelle roerbak is perfect voor een doordeweekse avondmaaltijd. Met knapperige broccoli, zoete paprika en aromatische kruiden, zit deze schotel vol smaak en kleur. Binnen 30 minuten zet je een voedzame en verrukkelijke maaltijd op tafel die het beste past bij de Oosterse keuken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Paprika
      stuks
    • Broccoli
      stuks
    • Champignons
      150 gram
    • Knoflook
      teentjes
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Verse gember
      eetlepel
    • Zout
      0.5 theelepel
    • Peper
      0.5 theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de paprika in reepjes en de broccoli in roosjes. Snijd de champignons in plakjes.
    • 2
      Hak de knoflook en gember fijn.
    • 3
      Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
    • 4
      Voeg de knoflook en gember toe en bak deze voor een minuut tot ze geurig zijn.
    • 5
      Doe de paprika, broccoli en champignons in de pan en roerbak ze zo'n 8-10 minuten tot de groenten zacht zijn, maar nog knapperig.
    • 6
      Voeg de sojasaus, zout en peper toe en bak nog eens 2 minuten.
    • 7
      Serveer de roerbak direct en geniet van de verse smaken.
2025 © Eerlijk Eten