Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het voorbereiden van de marinade door de sojasaus, sesamolie, honing, gehakte knoflook, gember en zwarte peper te mengen in een kom. Leg de bavette in de marinade en zorg dat het vlees volledig bedekt is. Laat dit minstens 30 minuten marineren in de koelkast, maar langer (tot een nacht) is nog beter voor meer smaak.
- 2Terwijl het vlees marineert, kun je de salade voorbereiden. Combineer de spinazie, julienne wortel, rode ui ringen, taugé en koriander in een grote saladeschaal.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het voorbereiden van de marinade door de sojasaus, sesamolie, honing, gehakte knoflook, gember en zwarte peper te mengen in een kom. Leg de bavette in de marinade en zorg dat het vlees volledig bedekt is. Laat dit minstens 30 minuten marineren in de koelkast, maar langer (tot een nacht) is nog beter voor meer smaak.
- 2Terwijl het vlees marineert, kun je de salade voorbereiden. Combineer de spinazie, julienne wortel, rode ui ringen, taugé en koriander in een grote saladeschaal.