Hoofdgerecht
10 min
20 min
Rundervink met Mango en Sperziebonen

Geniet van een heerlijke dinermaaltijd waarin de zoetheid van mango samenkomt met de hartige smaken van rundervink, aangevuld met knapperige sperziebonen. Deze maaltijd is niet alleen makkelijk te bereiden, maar ook een lust voor het oog en de mond. Perfect voor liefhebbers van de Hollandse keuken met een twist!
Personen
-
+
Ingrediënten
- Rundervink4 stuks
- Sperziebonen500 gram
- Mango1 stuks
- Knoflook2 teentjes
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de rundervinken toe en bak ze rondom bruin. Laat ze ongeveer 15 minuten sudderen.
- 2Snijd ondertussen de sperziebonen in stukken van 3 cm. Kook ze in gezouten water tot ze beetgaar zijn, ongeveer 5 minuten, en giet ze af.
- 3Schil en snijd de mango in blokjes. Snipper de knoflook fijn.
- 4Voeg de sperziebonen en knoflook toe aan de koekenpan met rundervinken. Bak samen nog 3 minuten.
- 5Meng als laatste de mangoblokjes erdoor en breng op smaak met zout en peper. Serveer direct.