Hoofdgerecht
10 min
20 min

Rundervink met Mango en Sperziebonen

Geniet van een heerlijke dinermaaltijd waarin de zoetheid van mango samenkomt met de hartige smaken van rundervink, aangevuld met knapperige sperziebonen. Deze maaltijd is niet alleen makkelijk te bereiden, maar ook een lust voor het oog en de mond. Perfect voor liefhebbers van de Hollandse keuken met een twist!

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Rundervink
      stuks
    • Sperziebonen
      500 gram
    • Mango
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de rundervinken toe en bak ze rondom bruin. Laat ze ongeveer 15 minuten sudderen.
    • 2
      Snijd ondertussen de sperziebonen in stukken van 3 cm. Kook ze in gezouten water tot ze beetgaar zijn, ongeveer 5 minuten, en giet ze af.
    • 3
      Schil en snijd de mango in blokjes. Snipper de knoflook fijn.
    • 4
      Voeg de sperziebonen en knoflook toe aan de koekenpan met rundervinken. Bak samen nog 3 minuten.
    • 5
      Meng als laatste de mangoblokjes erdoor en breng op smaak met zout en peper. Serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten