Stoofschotel
10 min
20 min

Geurige Kip-Paprika Schotel

Deze heerlijke schotel combineert sappige kipfilet met knapperige paprika's en knoflook, perfect geserveerd met geurige rijst. Het is een makkelijk te bereiden gerecht dat zowel gezond als voedzaam is, binnen een mum van tijd klaar. Het gerecht vindt zijn inspiratie in de Oosterse keuken en biedt een perfecte balans tussen hartigheid en frisheid.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kipfilet
      stuks
    • Paprika
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Champignons
      200 gram
    • Rijst
      200 gram
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Olijfolie
      eetlepels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
    • 2
      Snijd de kipfilet in blokjes en de paprika's in reepjes. Hak de knoflook fijn.
    • 3
      Verhit olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak kort aan.
    • 4
      Voeg de kipblokjes toe aan de pan en bak ze mooi goudbruin.
    • 5
      Voeg de paprika en champignons toe en roerbak alles samen voor ongeveer 5 minuten.
    • 6
      Schenk de sojasaus in de pan en laat het geheel 2-3 minuten sudderen.
    • 7
      Serveer de kip-paprikamix met de gekookte rijst.
2025 © Eerlijk Eten