Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Citroenvelouté met Gekonfijte Sjalot/Balsamico Ravioli
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking. Ze zijn meestal klaar als ze naar de oppervlakte van het kokende water drijven. Giet ze af en houd ze warm.
- 2Smelt de boter in een kleine sauspan op middelhoog vuur.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking. Ze zijn meestal klaar als ze naar de oppervlakte van het kokende water drijven. Giet ze af en houd ze warm.
- 2Smelt de boter in een kleine sauspan op middelhoog vuur.